Softul de contabilitate WizCount – mai mult decat contabilitate, analize financiare complete

Softul de contabilitate WizCount a fost creat pentru managerii de IMM-uri care au nevoie de informatii financiar-contabile sigure si corecte fara a investi in numeroase solutii software costisitoare. Acest soft pentru contabilitate este insa mai mult decat un software financiar contabil, ci o platforma integrata pentru:

 • Managementul fluxurilor financiare ale companiei
 • Analiza bugetelor si optimizarea costurilor
 • Crearea si gestionare de centre de cost
 • Generarea de rapoarte conforme cu legislatia nationala si standardele internationale
 • Lucrul cu diferite valute si calculul automat al castigurilor si pierderilor din diferentele de curs de schimb
Solicita oferta Vezi parerea clientilor

Un soft de contabilitate – numeroase customizari posibile

Solutia software WizCount este adaptabila oricaror necesitati si industrii. Echipa noastra de specialisti IT va ajuta sa customizati aplicatia de contabilitate WizCount in numeroase moduri:
• Adaptarea structurii meniului in functie de cel mai des utilizate module;
• Configurarea modulelor operationale in functie de specificul activitatii (productie, servicii, vanzare pe baza de abonament etc.);
• Adaugarea de noi module pe parcurs, odata cu dezvoltarea si diversificarea activitatii.

In prezent, peste 350 de utilizatori in Moldova utilizeaza WizCount ca solutie software de contabilitate si gestiune.

7 MOTIVE PENTRU A ALEGE UN PROGRAM DE CONTABILITATE PERFORMANT:
MODULE DISPONIBILE PENTRU SOFTUL DE CONTABILITATE WIZCOUNT

Modul rapoarte internationale:

Aceste rapoarte standard – balanta contabila, profit si pierdere, fluxuri de numerar – sunt solicitate deseori firmelor care au parteneriate cu companii din strainatate, atat pentru uzul managerilor si actionarilor, cat si pentru a fi prezentate autoritatilor. Aplicatia de contabilitate WizCount creeaza rapid rapoarte internationale conforme cu standardele IFRS si IAS.
Aceste rapoarte sunt generate automat asa ca nu exista riscul aparitiei erorilor datorate introducerii manuale a datelor. Astfel, toate informatiile financiare vor fi transmise in siguranta, rapid si integral.

Modul multi-valuta:

Acest modul permite introducerea in contabilitate a incasarilor si platilor efectuate de firma in monede internationale. Softul de contabilitate WizCount va prezinta in mod integrat situatia tuturor conturilor.

Modul reconciliere cu bancile si clientii:

Aveti intotdeauna controlul asupra finantelor companiei prin informatii corecte si actualizate privind sumele de incasat si de platit. Efectuati rapid reconcilierile pentru fiecare factura incasata/platita si aveti o imagine clara asupra conturilor clientilor in orice moment. Softul de contabilitate WizCount va ofera prezentari grafice intuitive si posibilitatea setarii de alerte pentru incasari/plati scadente sau restante.

Modul optimizare, planificare si administrare stocuri:

Firmele care pastreaza stocuri de marfuri au nevoie de evidente clare privind elementele de inventar cu miscare rapida si lenta. Prin solutia software WizCount puteti urmari in mod eficient si integrat evolutia nivelurilor stocurilor per categorie de produse, pentru a lua decizii corecte privind aprovizionarea si plasarea de comenzi pe termen scurt, mediu si lung.

Modul tehnicieni service:

Acest modul este dedicat firmelor care trimit angajati pe teren pentru a repara echipamente in garantie si post garantie.

Modul administrare contracte:

Cu softul de contabilitate WizCount puteti administra eficient portofoliul de contracte pentru: inchiriere de proprietati, leasing de echipamente si utilaje. Aveti in orice moment o imagine completa privind proportia unitatilor inchiriate, situatia clientilor, perioada de expirare a contractului de inchiriere, solicitari de prelungire sau reziliere anticipata, situatia platilor efectuate de clienti si a sumelor restante.

Modul property management:

Acest modul este esential pentru firmele care au ca obiect de activitate inchirierea si leasingul de utilaje si echipamente. Aveti la dispozitie un instrument de lucru rapid si eficient pentru a gestiona stocul de unitati de inchiriat in functie de disponibilitate si de necesitatea efectuarii de reparatii/inlocuiri ale produselor.

AVANTAJELE UTILIZARII SOFTWARE CONTABILITATE WIZCOUNT

   1. •Flexibilitatea configurarii si alegerii modulelor suplimentare (pentru CRM si mijloace fixe, pentru import si export de date, pentru administrarea stocurilor si pentru marketing);
   1. •Prezentare grafica a informatiilor, usor de interpretat;
   1. •Analize pe centre de profit si cost pentru alocarea eficienta a resurselor companiei;
   1. •Analiza bugetelor contabile in mod integrat pentru a avea o imagine clara a pozitiei financiare a companiei.

 

WizCount va ofera mai mult decat contabilitate – un instrument de lucru financiar contabil cu toate facilitatile de care aveti nevoie!

HELPDESK

PAREREA CLIENTILOR WIZCONTABIL

Contacteaza-ne

Aveti intrebari despre solutiile noastre software?

Va rugam contactati unul dintre reprezentantii nostri: +373 21-37-25, +373 23-33-87

Call Now
Directions