Marturie

Activitatea unui contabil nu este posibilă fără utilizarea unui program de evidenţă contabilă.

De aproape două decenii utilizez programul WizCount și sunt foarte mulțumită. Este un program activ, cu interfață  în limba română. Există posibilitatea de gestionare a documentelor într-un mod foarte detaliat. Sunt convinsă, că există mai multe opțiuni, pe care încă nu le folosim.

Soluția WizSalary pe care am inceput să o utilizez din anul 2018, m-a lăsat indiferentă față de modificările legislației în anul curent, care au fost ușor stresante pentru contabili. Toate rapoartele se perfectează ușor în mod electronic.

Programul WizSalary verifică corectitudinea completării tabelelor de pontaj de către pontatori, ceia ce ne oferă siguranță în efectuarea calculelor salariale.

Țin să menționez că  consultanții angajați la Wizcontabil SRL sunt calificați și foarte receptivi la toate întrebările care apar pe parcursul activității.

Cu deosebită considerație,

Rodica Harabagiu, contabil șef adjunct Departamentul Evidență și Gestiune Contabilă Institutia Publica Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova

Comments are closed.

HELPDESK

PAREREA CLIENTILOR WIZCONTABIL

Contacteaza-ne

Aveti intrebari despre solutiile noastre software?

Va rugam contactati unul dintre reprezentantii nostri: +373 21-37-25, +373 23-33-87

Call Now
Directions